Står I og mangler en fed reklamegave til jeres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere som er en sikker vinder for alle? Så har TopSupplies et bredt sortiment af reklameartikler. Den perfekte medarbejder- eller kundegave er poser med logo. Alle mennesker kan bruge det og det kan bruges til enhver anledning herunder for eksempel indkøb, skole, til arbejdet m.m. Brugen af reklamegaver er en oplagt mulighed for jeres virksomhed at vise værdsættelse af sine kunder og medarbejdere. Derudover giver det også jeres virksomhed et personligt præg, og I vil kunne differentiere jer fra andre virksomheder.

Et hav af muligheder

Vi har et hav af muligheder inden for design af jeres poser med logo. Vi har alverdens modeller, materialer, farver, med eller uden fals, priser m.m. Er I ude efter den bæredygtige stil som papirsposer med logo eller muleposer i bæredygtigt materiale, eller kunne I tænke jer nogle vandafvisende revisorposer eller gymnastikposer. Hvis I har nogle krav udover det sædvanlige, har i altså også selv mulighed for at designe jeres helt egne poser med tryk med vores Your Design koncept. Her kan I vælge egen pantonefarve, længde på hanken, med eller uden lomme, materiale og meget mere. På den måde kan I skræddersy jeres helt egen pose. Der er altså rig mulighed for at finde den rette pose, og kan derfor med sikkerhed få netop de poser med tryk som passer til jeres modtagere. På grund af de mange muligheder har vi poser med logo til en hver lejlighed. Derfor er det vigtigt at vælge nøje, hvilken pose der er den rette til netop jeres modtagere. Her kan det eksempelvis være muleposer til shopping, gymnastikposer til fritidsbrug og stofposer til hverdagsbrug som både medlemmer i idrætsforeninger kan bruge eller elever på efterskoler. Derudover kunne papirsposer med logo med lidt sødt og salt i være oplagt at bruge som en jule- eller påskehilsen til sine kollegaer på kontoret eller samarbejdspartnere. Det handler om at I vil forkæle jeres kunder og medarbejdere samt at få sendt jeres logo, budskab og kampagner ud til verden på en fed og visuel måde, så I kan fange nogle potentielle kunder.

Miljøvenlig markedsføring

Fokusset på bæredygtighed stiger i hele verden, og der bestræber os hos TopSupplies at følge med. Vi vil være med til at øge fokusset på bæredygtighed og har derfor en masse miljøvenlige reklameartikler. Inden for poser med logo har vi også et bredt udvalg inden for miljøvenlige muligheder. Så mangler I alt fra nogle papirsposer med logo eller muleposer i bæredygtigt materiale, har vi helt sikkert hvad I står og mangler. Vi har alt fra økologisk bomuld til RPET til bambus materialer. Ydermere er flere af vores poser med logo OEKO-TEX godkendt. I kan dermed præge jeres virksomheds identitet imod en grønnere omstilling og bidrage til et mere miljøvenligt miljø. Dette vil kun gavne jeres virksomhed, da det viser I tænker på miljøet og går ind for en grønnere fremtid, som flere og flere kunder ser en værdi i.