Viktor Axelsen er en dansk badmintonspiller. Han er i øjeblikket rangeret verden nr. 1 i herresingle. Han har vundet Denmark Open og Malaysia Open (2x) og er blevet kronet som verdensmester (2017). Han hjalp også Danmark med at vinde Thomas Cup 2017.

I 2017 vandt Axelsen mændenes single titel ved Badminton Asia Championships. I finalen slog han Chou Tien-Chen fra kinesiske Taipei. Han vandt også herre -singletitlen ved French Open. I finalen slog han verdens no.1 Kidambi Srikanth, første gang en dansk spiller har vundet en større titel. I juni blev Axelsen den første danske spiller til at vinde BWF World Tour -finalen. I finalen slog han Viktors tidligere træner, Jan Ø. Jørgensen, der var træner for det malaysiske hold. I november vandt Axelsen BWF -verdensmesterskabet i 2017 i Glasgow i herresingleeventyret i en finale mod Shi Yuqi fra Kina. Axelsen blev den første dansker i historien til at vinde en guldmedalje ved VM.

I april vandt Axelsen All England Open i Birmingham i herresingle-stævnet i en finale mod Chou Tien-Chen fra kinesiske Taipei. I november vandt Axelsen Thailand Open i herresinglebegivenheden i en finale mod Kento Momota i Japan.

I februar vandt Axelsen Swiss Open i herresingle-stævnet i en finale mod verdens no.2 Son Wan-ho. I april vandt Axelsen All England Open i Birmingham i herresingle -stævnet i en finale mod Lee Chong Wei i Malaysia. I december vandt Axelsen Hong Kong Open i herresingle-stævnet i en finale mod Chou Tien-Chen fra kinesiske Taipei.

I maj vandt Axelsen French Open i herresingle-stævnet i en finale mod Chou Tien-Chen fra kinesiske Taipei. I juni vandt Axelsen Indonesia Open i herresingle-stævnet i en finale mod Son Wan-ho. I august vandt Axelsen BWF -verdensmesterskaberne i Glasgow i herresingleeventyret i en finale mod Chen Long i Kina.

I marts vandt Axelsen Malaysia Open i herresingle-stævnet i en finale mod Son Wan-ho. I maj vandt Axelsen French Open i herresingle -stævnet i en finale mod Shi Yuqi. I juni vandt Axelsen BWF -verdensmesterskaberne i Glasgow i herresingleeventyret i en finale mod Chen Long i Kina.

Badminton er en sport for alle

Badminton er en sport for alle aldre. Det kan være en øvelse i en-til-en konkurrence, en familieaktivitet, en gruppeaktivitet, en sjov social begivenhed, en konkurrencesport, en social sport eller en konkurrenceøvelse i et fitnesscenter. Det er en sport, hvor spillerne bruger en ketsjer til at ramme en fjerkræ på tværs af et net. Fjerkræet er et fjerprojektil, der bliver ramt med ketsjeren, og målet er at ramme det ind i modstanderens bane.

 

Badminton er en sport, der har eksisteret i over tusind år. Det siges, at sporten blev udviklet i Kina og spredt til Europa, Indonesien, Malaysia og Japan. Det er en sport, der spilles i over 150 lande.

Badmintonspillet, også kaldet “shuttlecock” nogle steder, spilles på en badmintonbane. En badmintonbane er et lukket rektangulært område, der måler 20 x 44 fod. Det er delt med et net, der er spændt over banen i en højde af 5 fod 9 inches fra gulvet. I hver ende af nettet er der en “servicelinje”, der er på gulvet og bruges til service. Serven er et punkt, når en spiller rammer fjerkræet over nettet og ind i den forreste halvdel af modstanderens bane.

 

Spillere spiller et spil i en badmintonkamp i et best-of-three-game-format. Der spilles en kamp med to spillere på banen ad gangen, og et badmintonsæt består af et par ketsjere, en fjerbold og et net.

 

Badminton er en racketsport, der spilles på en badmintonbane mellem to eller fire spillere. Det spilles med en fjerfugl og en ketsjer, og formålet er at spille fjerkræet over et net og ind på modstanderens bane. I staten Georgia er badminton en meget populær sport. Georgien er en af ​​de bedste stater i landet til badmintonspil. Georgia er hjemsted for Georgia Badminton Association. Georgien har også et meget stærkt kollegialt badmintonprogram. Georgia Tech Yellow Jackets og Emory University Eagles er to af de mest prestigefyldte badmintonhold i staten.

 

Georgia Badminton Association, eller GBA, er medlem af United States Badminton Association eller USBA. USBA er det nationale styrende organ for badmintonsporten i USA. USBA er medlem af Badminton World Federation eller BWF. BWF er det internationale styrende organ for badmintonsporten. BWF er det største styrende organ inden for badmintonsporten. BWF har hovedkontor i Kuala Lumpur, Malaysia.