Har du valgt at udnytte det høje loft hjemme ved dig ved at skabe en hems? Så bør du tage et kig på udvalget af hemsetrapper.

Før i tiden var det primært på landsteder, i butikker og produktionslokaler, man benyttede hemsetrappe og stiger til hemse. Denne type trappe blev ofte brugt som tilgangsvej til halmlofter o.lign., hvor et godt fodfæste var nødvendigt, når man kravlede op og ned med hø og halm i hænderne. I dag benyttes den traditionelle hemsetrappe stadigvæk på landet – men i stigende grad også i det moderne hjem, hvor hemse igen er blevet populære.

En hemsetrappe er den perfekte løsning til at få adgang til dit loft eller loftsrum. De er meget sikrere end traditionelle stiger med bredere trin og kortere afstand mellem trinene. De er også lettere og mere elegante, hvilket gør dem til et godt valg til indendørs brug.

Hemsetrapper fås i en række forskellige materialer, herunder træ, aluminium og glasfiber. De findes også i forskellige stilarter, så du kan finde en, der passer til dit hjem. Uanset om du er på udkig efter en funktionel trappe eller en dekorativ trappe, er der en til dig.

Hvis du leder efter et mere stilfuldt og moderne alternativ til en traditionel lofttrappe, kan en hemsetrappe være den perfekte løsning for dig. Disse fylder meget mindre end en almindelig stige og kan nemt flyttes, hvis de er i vejen for nogen. De fleste modeller leveres i slebet naturtræ, men de kan også males i en hvilken som helst farve, så de passer til dit hjem. Uanset om du leder efter en funktionel eller æstetisk løsning, er en hemsetrappe bestemt værd at overveje.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af trapper til hems.

Indretning med hemsetrappe

En stor del af salget af hemsetrapper skyldes tidens trends og tendenser. Især indretningsmagasiner synes at have stor indflydelse på danskernes måde at indrette deres hjem på, og her er det naturligvis glædeligt at se, at en lang række indretningseksperter peger på loftet som et af de “rum”, der vil få stor opmærksomhed i de kommende år. Derfor er en hemsetrappe til loftet også blevet så populær.

Men det er ikke kun tendenser, der får folk til at købe en hemsetrappe til loftet. Flere og flere mennesker indser, at anvendelsesmulighederne for dette ekstra rum er praktisk talt ubegrænsede.

Hvis du har en specifik vision for din hemsetrappe, kan dine behov imødekommes. Her tilbydes mange forskellige materialer, som du kan vælge imellem, herunder ubehandlet fyrretræ, egetræ og meget mere. Mulighederne er mange, og uanset om du vil matche din trappe med eksisterende møbler eller skabe et nyt look til dit hjem, kan du finde den perfekte løsning.