Jeg er en ung pige på snart 24 år, Jeg bor hjemme med min mor, far, lillebror og lillesøster.

Hjemme hos os har vi ikke meget plads længere, eftersom jeg er blevet ældre føler jeg en trang til at flytte ud og finde mit eget sted.

Min lillebror og lillesøster er stadig små og de har det med at larme og skrige dagen lang, det er her hvor jeg føler mig for gammel til stadig at skulle høre på det.

Jeg har brug for privatliv og min egen lejlighed, et sted hvor jeg kan være i fred og være mig selv.

Problemet er bare at jeg stadig er studerende og lever på SU, Mit arbejde i silvan gør også at jeg for en ekstra mønt ned i lommen, og jeg har de sidste 5 år sparet penge op.

Min drøm ville være at finde en lille lejlighed hvor jeg kunne indrette den selv og være alene bare mig og min alenetid.

Vi bor i centrum af København og jeg ønsker ikke at flytte langt fra mine forældre da jeg stadig ville kunne være i stand til at se dem spontant når det passer.

Men for at finde en lejlighed tæt på dem kræver det en del penge da alt her i centrum af København er dyrt, så det jeg har sparet op, var ikke nok til at udfylde den drøm.

Der skete det så jeg faldt over en hjemmeside som virkede meget interessant og troværdig, her kunne jeg tage et lån til min lejlighed..

så selvfølgelig søgte jeg hos Letfinans.dk som gav mig muligheden for at flytte ind i enhver ung mand eller kvindes drømme lejlighed og så tæt på familien.

jeg er tilfreds og taknemmelig over at havde fundet den hjemmeside og det er også grunden til jeg skriver dette, så en andre kan opleve samme glæde.