Er du på udkig efter en ny kettlebell? Eller måske er det din første kettlebell? Din første egen kettlebell. Hvad skal man så lede efter i sådan én?

 

Hvordan kan man se, at det er en god kettlebell og hvordan adskiller man dem fra hinanden?

 

Det er ikke en nem opgave, især når de alle ligner hinanden og kommer i sort. Men med nogle gode hurtige tips, så kan du nemt komme godt fra start.

Kvalitet kan bruges til meget

Når man kigger efter kettlebells, medmindre der er tilbud eller udsalg, så kan det godt betale sig at kigge efter prisen. Man vil nemlig gerne placere sig lige i midten. Helst ikke for dyrt, selvfølgelig, medmindre du gerne vil have en af de bedste kettlebells.

 

Men du vil faktisk heller ikke have en for billig model. Hvis du vælger en billig kettlebell, så kan du ende med at få en der går i stykker hvis du taber. Her betyder prisen noget for kvaliteten.

 

Og kettlebells er komplekse ting, derfor kan der være meget forskel på dem. Få ting skal der til, før du pludselig har en helt andet model, når man begynder at rode rundt med det.

 

Derfor vil du gerne betale lidt ekstra, for en meget bedre kettlebell. Så sørg for at lægge lidt penge til side inden du går på udkig.

Generelle tips om at have en kettlebell

Når det kommer til din egen kettlebell, måske endda den første, så vil du gerne have en med i stål eller støbejern.

 

Ikke en af de der gamle, hvor du ikke kan se forskel på vægten. Det vigtigste er at den har et godt greb, er produceret i stål eller støbejern og at du hurtigt kan se hvilken størrelse vægt du skal have fat i næste gang.