Paddleboard er en nyere sport, der er eksploderet i popularitet. Det kaldes også SUP board. Der er mange grunde til at prøve paddleboard. I dag kan du få oppustelige boards, som er blevet meget populære. Fordi markedet vokser så meget inden for de oppustelige boards, bliver de bedre og bedre. De oppustelige boards er meget praktiske, da du nemt kan tage dem med dig. Det er for eksempel muligt at tage dem med på ferie, da du kan pakke dem sammen. Det er også muligt at komme nemt rundt i Danmark og prøve nye farvande, da du kan have det med i bilen. 

Vedligehold dit oppustelige board

Hvis du investerer i et oppusteligt board, er det vigtigt, at du passer på det. Du må ikke efterlade det i solen, da det blandt andet er lavet af PVC, som kan ændre form, når det ligger i solen. Det er vigtigt, at du renser det med ferskvand, når du er færdig med det og lader det tørre helt, inden du pakker det sammen. Hvis du har været på stranden, kan du rense det der og igen, når du kommer hjem. Alt sand skal renses af, da det ellers kan forårsage huller. 

Hvorfor vælge et oppusteligt board?

Som allerede nævnt er det oppustelige board super smart, da du kan pakke det nemt sammen og tage det med dig. Desuden er de ved at være rigtig gode, da man hele tiden udvikler på dem. De har vundet stor popularitet rundt omkring, og de er nærmest lige så gode som et fast board. Særligt for dig der er nybegynder, vil du ikke kunne mærke forskel. Du kan nemt puste det op, og så kan du komme ud på vandet. 

Uanset om du vælger det ene eller det andet, vil du helt sikkert nye at komme ud på vandet. Se vores oversigt over de bedste paddleboards her.